Women stay strong

Playboy Ukraine презентував першу учасніцю благодійного фото-проекту за участю постраждалих внаслідок війни українок.

Зруйновані міста, масові вбивства мирного населення, покалічені долі та тіла — це неповний перелік того, яку ціну платить наша держава за свою незалежність.

Команда Playboy Ukraine розпочала благодійний проект Women stay strong, присвячений найкрасивішим у світі українським жінкам, які постраждали внаслідок війни.

Ми хочемо допомогти нашим дівчатам повернути своє здоров’я, та в черговий раз привернути увагу всього світу на те, через які тортури проходить український народ.

Ми збираємо не просто фото, а цілі історії про жіночу силу, витримку, міць та красу, яку ні один ворог не взмозі знищити.

У подальшому за допомогою міжнародної онлайн і оффлайн фото-виставки наша команда прагне зібрати необхідну суму на повне відновлення здоров’я всіх наших героїнь та допомогу реабілітаційним центрам в Україні.

Наша перша героїня Юлія Матвієнко. Дівчина із Чернігова потрапила під обстріл у власній квартирі. Рятуючи своїх дітей, які лишились неушкодженими, жінка зазнала поранень, але не втратила свою красу.

«В мене шрами на обличчі та руках. На одній руці пошкоджені нерви, це на все життя вже. Але я з цього приводу не засмучуюся, бо головне, що мої діти живі та неушкоджені. Зараз я найбільше мрію про нашу перемогу та про мир, щоб війна закінчилася і мій чоловік, військовий, повернувся додому і ми поїхали всією родиною відпочивати», — каже Юлія Матвієнко.

Керівник проекту: Юлія Колтак @koltak25

Фотограф: Юлія Малік @photo_by_julz

Фотостудія: F11 @f11studio

Одяг: Must have @musthaveua

MUAH: Дарія Мєдвєдєва @makedasha

Прикраси: @v_vasina

Подробиці — на сайті https://womenstaystrong.com.ua/