Українська співачка Поліна Дашкова презентує кліп знятий одним дублем

Новий сингл називається «Знаєш, мамо». Кліп був знятий з одного дублю.

Поліна Дашкова відома своїм сильним бекграундом успішних хітових пісень. Її найвідоміший трек, «Плакала Калина», став справжнім хітом, що підкорив усі музичні майданчики у 2022 році. 

«Знаєш, мамо» — ще одна неймовірна композиція, яка розповідає про розчарування в коханні до красивого хлопця. Пісня пронизана ідеєю, що зовнішність не є головною рисою, коли мова йде про справжнє кохання.Ця пісня, наповнена емоціями та вразливими текстами, отримала велику підтримку від слухачів та стала невід"ємною частиною сучасної української музичної сцени.

Кліп «Знаєш, мамо» був знятий під керівництвом відомого режисера Іоана Зєнкова, який, крім своєї режисерської кар"єри, заслужив звання героя України та віддав свої сили службі в Збройних Силах України. Завдяки Іоану кліп отримав емоційну глибину та візуальну естетику.

Оператором проекту став Максим Сало, один з провідних відео операторів України. Його майстерне використання світла та кадрів додало кліпу «Знаєш, мамо» неповторну магію та виразність. Головною чоловічою роллю у кліпі «Знаєш, мамо» виступив Саша Прохор, срібний призер популярного телепроекту «Танці з зірками 6». Його талант, енергія та емоційна гра допомогли передати глибину емоцій пісні та зробили його персонажа незабутнім.

Artist: Polina Dashkova, @dashkova_music

Producer: Osaula Marina, @osaulamarina

Hair Style: Max Zinich, @Zinich_maxim

Dress: Kateryna Rutman, @katerynarutman

Make Up: Ann Snitkova, @snitkova_beauty