Playboy Україна створила фонд допомоги жінкам

Команда Playboy Ukraine із перших днів повномасштабної війни не лишалась осторонь допомоги державі у важкий час. Ми випустили два спец-номери журналу «Playboy. Війна» та «Playboy. Art під час війни». Вони стали першими подібними в історії бренду та розійшлися по всьому світу. Кошти, вилучені з продажу онлайн-екземплярів, пішли на купівлю машин швидкої допомоги. На одній із них навіть зустрічали наших визволених із полону героїв!

Крім того, разом із партнерами наша команда провела низку благодійних аукціонів. І це вже не кажучи про тонни гуманітарної допомоги, які ми вже завезли і продовжуємо це робити. 

Війна все змінила, та ми не стоїмо на місці і продовжуємо працювати. 
Ми відновлюємо роботу нашого сайту та соцмереж, де плануємо багато цікавого: свіжі інтерв’ю з українськими лідерами думок, історії людей, фото-проекти та ще багато всього цікавого.

Наш благодійний проект Women stay strong, присвячений українським жінкам, які постраждали внаслідок війни. Ми намагаємося допомогти нашим жінкам відновити здоров’я, і ще раз привернути увагу світу до тортур, через які проходять українці

Ми зібрали не просто фотографії. Ми знайомимо з історіями про жіночу силу, витривалість, міць і красу, яку не знищить жоден ворог. Надалі за допомогою міжнародної фотовиставки онлайн і офлайн наша команда прагне зібрати необхідну суму для повного відновлення здоров"я всіх наших героїнь.

Основне завдання програми — надання постраждалим від війни українкам соціальної та економічної реабілітації: нових робочих місць, навчання на нові прибуткові спеціальності, соціальні гарантії.

Подробиці — на сайті womenstaystrong.com.ua