«ПЕРЕМОГА ГІДНОСТІ» ТА INDPOSHIV—мистецтво заради перемоги

Indposhiv Bespoke House об’єдналися з проєктом «Перемога гідності» задля спільної благодійної мети й презентували унікальний арт-проєкт

У межах проєкту було створено лімітовану мистецьку колекцію шампанського Victoire de la Dignité, кошти від продажу якої будуть спрямовані на потреби Головного військового клінічного госпіталю Міністерства оборони України.

Для створення колекції ідеологиня проєкту Марія Дідковська залучила французький сімейний дім Pierre Morlet, який протягом багатьох десятиліть виробляє виняткове шампанське. І видатних українських митців з їхнім глибоким відчуттям реальності та здатністю своєю творчістю кодувати майбутнє.

Марія Дідковська 
Марія Дідковська 

А команда Indposhiv Bespoke House на чолі з Катериною Возіановою розробила унікальні підкладки для піджаків з роботами саме цих українських художників. 5000 грн з кожного піджака чи жакета, і 500 грн з кожної хустинки підуть на благодійну ініціативу команди проєкту «Перемога Гідності» — закриття нагальних потреб Головного військового клінічного госпіталю Міністерства оборони України та мобільних військових госпіталів. 

Катерина Возянова
Катерина Возянова

Символічна назва «Перемога Гідності» має на меті підкреслити, що Україна вже довела всьому світові власну силу, мужність, хоробрість та гідність. Українці вже перемогли як нація, продемонструвавши свою неймовірну єдність у боротьбі з ворогом. Віра мільйонів людей як всередині країни, так і за її межами в перемогу України, допомога та підтримка на різних рівнях з усіх куточків світу наближає цю заповітну перемогу.

Команда Indposhiv 
Команда Indposhiv 
Марія Дідковська, Влад Іваненко, Катя Возянова  
Марія Дідковська, Влад Іваненко, Катя Возянова  
Сергій Коваленко СЕО YASNO
Сергій Коваленко СЕО YASNO