Новий трек від BAH.ROMA

Третій сингл BAH.ROMA з початку повномасштабного вторгнення. В цьому треку Роман Бахарєв досліджує такі поняття як любов і страх під час війни.

Зовсім нове, електронне, не схоже на те, що артист робив раніше звучання. Доволі складний поламаний ритм з дуже простим, який хочеться одразу наспівувати, приспівом. І те, що взагалі не асоціюється з BAH.ROMA — речетатив.

Трек одразу залетів в ТіkTok ще до офіційного релізу, набравши мільйони переглядів.

Послухати трек 

BAH.ROMA — база українського інді. Один з найяскравіших та самобутніх артистів альтернативної україномовної музичної сцени. Багато хто знає BAH.ROMA за треком «На глибині», який став саундтреком до серіалу «Київ вдень та вночі».

Наразі Роман Бахарєв працює над написанням нового матеріалу і вже видав два перших сингли з майбутнього альбому – «199.9» та «Останній день літа». Його нові пісні слухають не тільки в Україні, вони часто потрапляють до європейських добірок і про них пишуть європейські ЗМІ.

З початком повномасштабної війни Роман займається благодійністю, співпрацює з фондом TulSun, збираючи гроші на медичні, реабілітаційні та освітні проекти. У 2022 році Роман зіграв декілька благодийних концертів в Лондоні, Польші, Словаччині, Грузії і Португалії. Також Роман допомогає військовим та медикам на передовій, організовуючи і закриваючи збори на придбання машин швидкої допомоги, пікапів та різної амуніції.