Indposhiv відзначив своє п’ятнадцятиріччя

13 лютого український бренд Indposhiv відзначив своє п’ятнадцятиріччя. З 2009 року вони одягають найкращих чоловіків країни у класичний одяг, пошитий за технологією bespoke. В основі цієї технології 一 максимальна персоналізація, індивідуальні лекала, ручна робота і найякісніші матеріали.

На честь дня народження бренду, який пережив різні турбулентності та продовжує розвиватися під час війни, клієнти та друзі прийшли привітати засновницю Indposhiv Катерину Возіанову з цим ювілеєм в Indposhiv Bespoke House. 

«Я пам’ятаю як ми починали з однокімнатної квартири, в якій була одночасно і майстерня, і примірочна для клієнтів. І коли уявляла, яким хочу бачити бізнес своєї мрії, то в моїй уяві був ось цей сьогоднішній клубний будинок. Indposhiv 一 це більше ніж одяг, це культура bespoke, це атмосфера, це клуб людей зі схожими цінностями та дім, у якому завжди тобі раді. Я вдячна всім вам, заради кого ми досі можемо робити те, що дуже любимо »一 Катерина Возіанова. 

Клубний будинок Indposhiv Bespoke House знаходиться у центрі Києва на Гончара, 50. Чотириповерховий будинок, два з яких створені спеціально для клієнтів. Окрім пошиття одягу, є такі сервіси: барбершоп на одне крісло Chamber, магазин із готовими речами, мітінгрум, бібліотека та бар Sartoria, у якому регулярно проходять закриті камерні івенти для клієнтів і їх друзів.