Дарія Біла презентує другу книгу про «Містера Подушку»

12 вересня у Києві відбулася презентація дитячої книги Дарії Білої «Містер Подушка та кит Ґудзичок».

Презентацію відвідали запрошені зіркові гості зі своїми дітьми. На вечір тераса ресторану Good Girl перетворилася на казковий простір з м’якою фотозоною. Діти з радістю гортали нову книгу, розфарбовували розмальовки та клеїли на одне одному на одяг яскраві наліпки з героєм. Авторка й ілюстраторка Дарія Біла прочитала малечі нову історію про пригоди свого героя, а по завершенню всім гостям подарували книги та власних Містерів Подушок, які дуже сподобалися як малим, так і дорослим.

Історії Містера Подушки – це серія книжок про пригоди головного героя. Кожна історія – це окремий епізод із життя Містера Подушки, якій знайомить дітей із різномаїттям навколишнього світу, а також на власному прикладі навчає допитливості та винахідливості, сміливості та цілеспрямованості, доброті та справжній дружбі. Місія Містера Подушки та його команди — створювати безумовну дружбу для кожної дитини, розвивати її уяву, спонукати до розвідування світу та бути готовою до його зірок і монстрів.

«Це не просто книжка. Містер Подушка — це  друг, який вже є у кожної дитини. Він першим зустрічає тебе вранці і останнім обіймає перед сном», — каже авторка Дарія Біла.

«Містер Подушка та кит Ґудзичок» — вже друга історія про Містера Подушку. Перша книга «Містер Подушка та зірки» була надрукована під час війни та встигла побувати на найбільшому у світі книжковому ярмарку Frankfurter Buchmesse, а також полюбитися українським дітям, до яких авторка та її герой в образі Супер Подушки часто навідуються у межах благодійних заходів. З кожною серією книжок виходить серія тематичних розмальовок, з якою діти можуть продовжити занурення у світ Містера Подушки.

Дарія Біла — театральна художниця, авторка та ілюстраторка серії дитячих книжок «Містер Подушка», співавторка арт-інсталяції Sensitive Content для Інституту книги. 

Фото Влад Томік