5 топових автомобілів із LEGO

У колекції LEGO представлено багато крутих авто. Але ми пропонуємо вам 5 найцікавіших.

Dodge із «Форсажу»

Lego випустила Dodge Charger R/T з «Форсажу». Цей культовий маслкар Домініка Торетто можна зібрати з 1077 деталей. У іграшкового Чарджера відкривається капот, під яким розташована мініатюрна копія мотора V8. Усе як у машині героя Вина Дизеля.

LEGO Speed Champions: Porsche 911 Turbo 3.0 1974

Це легендарний Porsche 911 Turbo 3.0 1974 року випуску. У комплекті 180 деталей. У результаті збираєш 13-сантиметровий класичний автомобіль Porsche.

LEGO Speed Champions: Ferrari F8 Tributo

Цей Ferrari F8 Tributo – просто щось! Конструктор складається із 275 деталей, навіть із фігуркою водія. У порівнянні з попереднім варіантом, масштаб моделі було збільшено на 25%.

Cadillac із «Мисливців за привидами»

Ще один набір Lego присвячений культовому авто з кіно — Cadillac Miller-Meteor Ecto-1 1959 року з «Мисливців за привидами». Конструктор складається з 2352 деталей та дозволяє зібрати знамениту карету швидкої допомоги із вражаючою деталізацією — навіть «пасхалками» до фільму. Творці моделі зберегли колірну гаму машини і додали для реалістичності ефект іржі на кузові.

LEGO Technic: Lamborghini Sián FKP 37

Хочете щось потужне та габаритне? Перед вами справжній монстр із 3696 деталей! У зібраного автомобіля обертається рульове колесо, рухаються поршні мотора V12, а підвіска виявляється цілком робочою. Довжина машини сягає майже 60 см.